•   0180442675
  •   Reformatorisch Samenwerkingsverband WSNS Barendrecht - Kastanjelaan 12 - 2982 CM Ridderkerk

Beleidsplan

Beleidsplan Vereniging Reformatorisch Samenwerkingsverband WSNS

Het beleidsplan van de Vereniging Reformatorisch Samenwerkingsverband WSNS is een structureel beleidsplan, gebaseerd op de statuten van deze vereniging. Jaarlijks wordt zowel een inhoudelijk als financieel verslag gedaan van de ondernomen activiteiten. Het beleidsplan bestaat uit de volgende onderdelen:

Doelstelling van het beleidsplan

1. De vereniging heeft ten doel het vormen en instandhouden van een samenwerkingsverband, gericht op het realiseren van een samenhangend geheel van zorgvoorzieningen binnen en tussen basisscholen en in samenwerking met speciale scholen voor basisonderwijs, voor zover dit samenhangend geheel van zorgvoorzieningen niet valt onder de verantwoordelijkheid van het landelijk reformatorisch samenwerkingsverband voor passend onderwijs: Vereniging Reformatorisch Passend Onderwijs voor primair en speciaal onderwijs.

2. De vereniging tracht dit doel mede te bereiken door:

a. het in voorkomende situaties (mede)financieren van het vervoer van leerlingen naar de locaties van speciaal (basis)onderwijs;

b. mogelijkheden te creĆ«ren om jongeren en ouderen een tweede kans te bieden op hun toekomst; een en ander in aansluiting op de doelstelling van scholen voor speciaal (basis)onderwijs om bij te dragen aan de maatschappelijke mogelijkheden voor kinderen met extra ondersteuningsbehoeften.

Hiermee neemt de vereniging haar maatschappelijke verantwoordelijkheid ten opzichte van de samenleving. Door de inspanningen die door deze doelgroep worden verricht, wordt tevens het belang van de leden gediend omdat het hier taken betreft die steeds meer in het gedrang komen en vrijwel uitsluitend door vrijwilligers worden uitgevoerd.

3. De vereniging beoogt niet het maken van winst.

Overige onderdelen:

Beschikbare financiƫle middelen

Concrete activiteiten

Voortgangsverslag